![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 644645646647648 681> |
Автор | ||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
шо бе кај сум
ме банираја дека паметно си молчев ![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
pa imash rezerva
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
tu bre site rezervni bile
![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
немам јас резерви
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
да си набавиш со време
![]() |
||
![]() |
||
|
а не сум вадел наново остарев ме мрзи сега
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
vadi gi tie od zimnicata vo podrum
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
a na staro ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
|
немам бе само дрва има во визба
![]() |
||
![]() |
||
|
секогаш кога ќе ме банират си ја одлеживам казната на форум така да не се жалам и овде е добро ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
така ти мислиш ........ додека не те стават на црната листа
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
мене толку ме зацрниле што кога ќе пишам со некоја девојка одма ме прашува ти си бе онај сашо бт безобразниот што повеќе бе брат ![]() |
||
![]() |
||
|
e de, vazno te znat koj si
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
а ти пишувај само “ убави “ работи
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 644645646647648 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |