![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 680> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СП...Зошто за да го изгаснеш компјутерот, треба да стиснеш СТАРТ ???
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
eee za da se pocudis uste malku ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
sp... za da ne e zatoa da go turnes za da kinisa OFF? ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
so..zoshto 'naste'-to go nema vamu..........
![]() ...iako beshe tuka! ![]() Изменето од brza - 01.Март.2011 во 13:59 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kako nekomu moze da fali , koga nikogas go nemase????
toa nikako da razberam ko da recam mi falat bandzi skokovi a u zivot nevidov lastik Изменето од anakin - 01.Март.2011 во 14:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() зарем boss-ицата пишеше неоправдани ![]() СП зошто ништо не СП ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сп... Брза ќе ме види ли, ако мрдне таа стрелката надесно? ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sp...shto li lupeta sega?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
лупетам... да ја мрднеш таа стрелката погоре во постот... ќе ја видиш “настето“ ![]() сп... да не ти се замаглени цвикерите? ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
СП шо е работава со Влатко Илиевски?
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Нема работа бе Кејт. Сака да плесне некоја русинка. Сите се исти бе!
Се прашувам ќе ме испраша ли утре? Ако ме испраша, ќе трт милојко... ќе го пеам џаферот. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sp...da poigram li malku poker
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
СП...да дочитам...или да шетнам
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
sp...zoshto ne ja dochitam knigata?....mi ja bara drugarka mi.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |