![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 630631632633634 717> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj si ma Biba?od koga te baram za kafe...ovaa mamamd samo vlasko vari...stalno,zemi go toa zrnoto,zavrti okolu fildzan,pa donesi go...
mi veli,cekaj da dojde Biba,taa vari ubavo kafe...a tebe nigde te nema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кокошкииии
![]() ![]() Ветив... нема бегање ![]() А и ми се погоди маталото ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Eнџи...ме разнежни ептен...а и сваќава моја гледам се измачила ... Вечерва пуштам срце галичко... дури три пати го брцнав зрното во филџанот, а ич да не спомнувам за шлагот и чоколадото што го ставив за да заличи ко што е ред
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Како фино ќе легне после тортава...мхмхмхмхмхмммм ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
IMAJTE PREKRASNA VECHER REZONATORI ... DRMATORIIII .... VIBRATORI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Dobro utro pozitivci i pozitivki. Imajte ubav prednovogodishen den... Sitno e...se nazira krajot na ushte edna godina.
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Dobro utro pesimisti i optimisti.
Denes vi preporacuvam samo optimizam ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIII I REZONATORKI ... PRIJATEN NEDELEN DEN !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
dobar den
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Дечки, ај наздравје, со арно да ја пречекаме новата година....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AJDE ZIVELIIIIIIIIIII ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ABE KAJ STE ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Jas sum tuka, si imam dobro muzice, se spremiv za zurka!
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
гушка за марко - моето ем форумско, ем скајп другарче,
кое е секогаш тука кога ми треба ![]() |
|
![]() |
|
EVE SUM ... IZNAPISAV NASEKADE PO MALKU ... DA ZAVIBRIRA FORUMOT IDIVIDITITITOTOTATATA !!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 630631632633634 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |