![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 618619620621622 1093> |
Автор | |
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele ve4erva najbolje si pominav.....
![]() ![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nikako,ni jas ne tvrdam.
Ne bev razbrana. Mislev gluposti vo smisla na sto si ja trosam energijata, A masaza utre vo 16h ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
so znam
zenite vo glavnom netvrdat deka masaza e glupost ili e? Изменето од anakin - 15.Јуни.2007 во 00:41 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Lele kolku misli mi se vrtat....
Eve ,dali ke najdam stan vo Thessaloniki, maceto za grev cel den e samo,ocive me zabolea od citanje, utre sto da pravam za rucek,zakazav li masaza utre ili vo sabota.... i uste,i uste...misli...eden kup-gluposti |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Изменето од beleg - 12.Септември.2007 во 23:48 |
|
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
neka puka kaj ke stigne
koa nema doma koj da ja upuka pravo u centar
za greota
![]() ![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Dali ke ima druzenje letovo?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не ми се верува колку бев наивна... Убаво ми збореа... Ама јас глупа, не слушам.... Ај, памет за друг пат.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Kaj se lugevo denes ? ? ? Nema nikoj do sega . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
не ми се верува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Мислам дека летово и покрај се' ќе биде супер |
|
|
|
![]() |
|
Kolku samo najubavo se 4ustvuvam...............dozdot ja osvezi zemjata no i mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
chocolate ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Zaa da ja natopi zemjata. I da gi izbrise tragite.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Зашто заврна??????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 618619620621622 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |