![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 70> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се додека умот е нестабилен и се дозволува со него да се манипулира, се додека не се сигурни во својата одлука никогаш нема да бидат среќни.. Забораваат зашто се земале, сакале, бореле зашто.. Глупа теорија помал постара постар помала.. Ма дајте ви се молам никој не вика за брак врска 15 год разлика ако сте вие стапат во врска недозреани од 15 годишна возраст..Каде што во умот имаат розев свет и не размислуваат за својата постапка... Кога ќе се го изградите карактерот цврсто за тло и кога ќе престанете да лебдите и реалноста кога ќе ве пукне во глава се ќе ви биде нормално.. Мојот пријател е помал од жена му 9 год... во брак се 11 години..сите ги судеа и отвараа злобни усти.. во бракот стекнаа 2 цвета.. Сееа злоба устите, но останаа во брак.. Брак каде што половината од светот нема да се доближи до нив..Полн хармонија и љубов..Затоа што недозволуваат да им допрат злобните усти ди ушите.. Се е нормално до 6-7 години.. Па нели љубовта нема граници.. Или треба да се доведам до ситуација да размислувам дека нема љубов само злобни јазици.??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Sepak, za neuspehot na vrska kade ima razlika vo godini (a osobeno koga zenata e postara), vinoven e toj sto dozvolil vakva nebitna sitnica voopsto da bide spomnuvana, a kamoli da e pricina. Na kraj, godinite se sostojba na umot ... |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Apsolutno e taka. Pa duri i okolinata da se misli deka e posovremena, vakvite komentari gi ima vo sekoj slucaj. Toa mene mi se desi! |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Не бе...и во Европа и во Англија и на Северниот Пол секаде исто се гледаат...посебно во малите места...во големите градови и онака никому не му е гајле за никого.
Па англичаните колку се конзервативни...па,па,па,...тие ли ќе ни бидат пример? скраја.... ![]() Французите ајде де, некако и може да поминат... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Не го разбирам коментарот со англискиот чај....
Разликата во годините не е дека не се прифаќа само кај нас....не се прифаќа ни во кој било дел од светот...
Тој кога ќе има 100 ти ќе имаш 86....па така гледано и не е некоја голема разлика.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
![]() ![]()
Изменето од maja |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
jas 30, toj 44, mojata majka 49 spored tebe ovaa vrska treba da se rasturi pod hitno ili....
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ајде, разлика од 5-6 години во полза на едниот или другиот не е бог знае што, ама ако е поголема тогаш е проблем.
Еве замислете дека имате 25 годишен син и дека ви ја носи дома "девојката" (којашто има 39 години ![]() Или пак девојчето ви го носи "дечкото" којшто уште малце па може татко да и биде ![]() ![]() Не знам....не ми оди в глава.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
и мАЛЕНКО КОГА ИМАШЕ 18 ГОД.МИСЛЕШЕ ДЕКА 33-34 НА СУЗЕ НЕ СЕ НИШТО АМА СВАТИ МНОГУ БРГУ ДЕКА ДЕВОЈЧИЊАТА НА БАЗЕН СЕ ПОСЛАТКИ...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Менедесе согласувам..Воопшто не е битно па макар и бил помал од мене.. Ако се заљубие и бракот им е прекрасен што е битно воопшто..Битно е да има разбирање и од овој балкански менталитет да не се најде некој да им соли памет и им ја разниша врската .. Воопшто не ер битно.. Сега коментирате ок е.. Но, утре не знаете патот кај ке ве наведе..И што ќе се оставите зашто околината ве исмејува или ќе се борите за се*е..???
Секој сиима свое право на избор.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
|
jas znam eden par sto taa imam30 godini a toj 24 i se vo brak uste i duri i tede imam sakom da vi kazam ne se vazni godinite vazno e da se sakate a na kraj lubovta ke gi pobeti site sto se prodiv neja
![]() |
||
mbm
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |