![]() |
|
Што претставува монаштвото? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 97> |
Автор | ||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hhahhhaaha tooo caree |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
Karamazov ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
|
E, sad ce te da vidite cija majka crnu vunu prede... rece bratot Ev angelos i mudro molcejki za ona sto bese najkulturno prasan si zamina vo dalecinata... Изменето од Karamazov - 25.Септември.2008 во 14:35 |
||
tre, tri, tra
|
||
![]() |
||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
|
Епа сега не може вака. Некој во тоа време не може да биде на нет.
Што ги комплицираш работите. Одговори на прашањата и толку!!! Ти оставаме колку сакаш време, само да добиеме одговор. Па и ние после ќе ти дадеме одговор на тоа што те интересира. ![]() п.с. православието не се натпреварува во тоа кој повеќе знае напамет цитати од Библијата за да си ја докажува суетата, туку кој повеќе си ја живее верата! ![]() Изменето од Maran Ata - 25.Септември.2008 во 14:21 |
||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Допрва ќе видиме кој нема да се снајде со прашањата.
Сега одам на работа и околу 23часот по македонско време ќе отворам дебата со истакнати правила на неа. Иако не верувам дека ќе најдете замерка на правилата, сепак ќе изнесете ваше мислење за нив или пак нови правила. И потоа ќе дебатираме.
Затоа, воздржи ги твоите "фраерски" способности до вечер и таму да те видиме што фраерка си. Не ми дофрлувај сега од публика, повели вечер на рингот, со правила, со судија, да видиме на чија страна е Божјиот Збор ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
И ти неможеш да се снајдеш со прашањата
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
|
Па не е, затоа сега не можеш да се снајдеш со прашањава
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
За жал ова до сега не беше дебата. Срамота е ова да се нарече дебата. Ова беше каша попара. Не се знае кој прашува, а кој одговара. А и модераторите ги оставаат и оф-топиците, и личните обраќања итн. што е недопустливо за една културна дебата. Јас ви поставив неколку прашања, а вие, иако повеќе, не ми одговарате на прашањата. Вие ми поставивте 50 прашања и јас не знам од каде да почнам. Ајде доста фаќаш кривини и зафрчи ракавите па да дебатираме по одредени правила. Ајде ако веруваш дека си во "вистината", бујрум, нема потреба да се плашиш од "лагата". Зарем е лагата посилна од вистината?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
п.с. а зарем ова до сега не беше дебата????
|
||
|
||
![]() |
||
|
Не е така, брат, како што велиш. Ти реков дека никој на форумов не е глупав и дека сите читаат. Гледаат луѓето дека не држи вода тоа што го зборуваш. Ајде ти прво одговори ги овие прашања, та потоа со најголемо задоволство ќе добиеш одговор и на твоите (иако не гледам дека ги има во суштина). Ајде, не се жали - имаш помош, нели тука ти е и ггстефан. |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Ете, јас предложив дебата. Ќе видиме кој ќе бега сега |
||
|
||
![]() |
||
Cinik ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Ехеј, овој пак сака да ви избега како и многупати до сега. ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Чекај чекај, не оди така. Не може вие да ми пререгистрирувате илјадници никови (не клеветам!) и секој од вашите никови да ми поставува по 10-20 прашања и јас сега треба да одвојам еден цел ден за да ви ги одговарам. Не оди така. Како прво, и јас не добив скоро на ниедно од моите прашања одговор. Туку имам еден друг предлог...
Или на оваа тема, или пак да отвориме друга тема (пр. со наслов: Изворно Христијанство, или правослаиве vs библиско христијанство, или дај те вие некој предлот (само гледајте јас да се сложам
![]() Еве, како џантлмен
![]() Бива?
Ајде да ве видам сега што фраери сте? Ептен не сте од Скопје иначе како би ве седнал пред камера на една јавна дебата... па да видите што е пердуви летање
![]() Чекам................. ![]() Изменето од EvAngelos - 25.Септември.2008 во 12:43 |
||
|
||
![]() |
||
|
Па доволно се сега за сега овие прашања, ние да си го почекаме одговорот... ако некогаш го добиеме.
Ми се допадна коментарот на Опитен. И на тоа прашање би сакала ЕвАнгелос да одговори. Циник, ти благодарам што ме потсети - заборавив тоа да го вметнам во оние прашања на кои ме интересира одговорот. Поздрав Чекам................... Изменето од Maran Ata - 25.Септември.2008 во 12:13 |
||
|
||
![]() |
||
Опитен ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
|
Чекај, чекај, па и јас имам неодговорени прашања ![]() Изменето од Опитен - 25.Септември.2008 во 13:55 |
||
Господи Исусе Христе помилуј не
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |