![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 614615616617618 1402> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolku bev blisku,izgubiv na kladilnica..no prvpat ne mi e krivo..Gord sum na nasite momci..TAKA SE BRANI IMETO NA MAKEDONIJA..Samata pomisla deka od pobedata ne delea 7 minuti,i deka ni dadoa gol od penal,me pavi mnogu pist off...no neka im e..BRAVO MOMCI FT Poland [1 - 1] Rep. of Macedonia 45' [0 - 1] R. Petrov 83' [1 - 1] R. Matusiak (pen.) Изменето од Makijaveli - 27.Мај.2008 во 00:58 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Сакам да кажам........Уште некој ден и ке бидам комплетен |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......mrazam komplicirani raboti
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
AAAAAAAAAPCHIHAA!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
..deka utre polagam.........pa posakajte mi sreka
![]() Изменето од realna - 27.Мај.2008 во 01:43 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mnogu srekja utre
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ME POTSETUVA NA ZLATNATA RIPKA STO ISPOLNUVA ZELBI
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
butterfly1436 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Abe ne mozam da zaspijam,me macat bezbroj prasanja na koi ne mozam da im najdam soodveten odgovor.Ok aj na zdravje neka mi e ,ke idam da brojam ovcicki pa mozebi ke se izgubam vo sonot vo koj se custvuvam najdobro.
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Сакам да кажам дека го обожувам утрото во Мај!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...go sonuvav
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да е зима,уф ова топлово..
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
надвор е пекол........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Сакам да и' кажам на Бисерна да си го чува вратчето...и вратчето на тој принцот нејзин!
![]() Деца,деца! ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Сакам да кажам finally home...шо убо е после горештиниве еден доообар туш.....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 614615616617618 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |