![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 613614615616617 890> |
Автор | ||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk... RIP Amy Winehouse
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
SDK...Sega e u shok ....teshko mene ke bide
![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Da odlicno zaladi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sdk
Ubavko zasvezi ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
сдк ене го кај е август ... да не знае човек што попрво да земе да полага ...
![]() п.с. да Кастро многу ти е убав аватарот и јас го имав Џош пред некое време на аватар ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк...Кастро аватарот ти е за 10-ка ако не и повеќе
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
сдк добра понуда уште да се реализира
![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-редно беше и ди да порастеш
![]() |
||
![]() |
||
|
SDK ...mislam dosta me brkaa od pusalna ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-дознав дека кај вас била почти без пари..........
и сдк-отново утакмиците ме заебават со 1 гол разлика
![]() |
||
![]() |
||
|
sdk ..redno bese
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк... ми цркнаа бубрезиве од лубеница
Изменето од sanja-a - 23.Јули.2011 во 17:35 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 613614615616617 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |