![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 611612613614615 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....денес сум уште рано рано тажна
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Што кој... станав рано...
Ми се спие ми се плаче... А не можам да заспијам... |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Сакам да кажам
при здрав разум и со чиста совест недоспан и несвеж како стоен зеленчук на Зелено Пазарче решив... Од денес е**м само старки.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...АЈ ДОБАР ДЕН!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
toa shto sakav da go kazam >>>go kazav
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...КАША ПОПАРА...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
GLEDAJ VO SVETLOTO NA KRAJOT OD TUNELOT......toa sakam da kazam..na.........i da ja....
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека ми е преку ... од проекти.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
vo shokkk...
![]() ![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...klati vrata da dobies plata.
ili vo pomodernisticka verzija: Ne pustaj na vrata da zemes plata. ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Сега се прибирам од работа....немој некој да зуцнал да ми се обратил главата на Марс ке си ја бара.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe ti nad mene poleka malce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
абе ти над мене ај пред мене реков
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
aj
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 611612613614615 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |