![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 525> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да бе агониjа
ке бидеше ирониjа... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zivot svoj
nevolim ko tebe ja
zivot svoj
bez tebe je samo
stvar prolazna........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Kad sklopis oci svoje
ja cu doci zlato moje. Da te ljubim, da te mazim, cijele noci da te pazim. Da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
I've been looking so long at these pictures of you
That I almost believe that they're real I've been living so long with my pictures of you That I almost believe that the pictures are All I can feel |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗНАМ ДА НЕГДЕ
ДАЛЕКО ОД МЕНЕ ПОСТОЈИШ
....
БОГ НАМ ЈЕ СВЕДОК
БЕСКРАЈНО СМО СЕ ВОЛЕЛИ
....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Sve nove ljubavi drukčije vrede.
Živi se svaki put iz početka. Zivi se da se nikad ne pada. Da budeš snažniji posle oluje. I da se u tvom srcu već sada 100 zlatnih zvezda unapred čuje. |
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Не ти е лесно знам, мислиш светот се распаднал
а, секое лошо за добро е, што и да е - ќе помине Болката не значи да се предадеш, затоа не плачи ме имаш мене и гушни ме што и да е - ќе помине! |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
voljela sam te
i josh te volim
dajem iskreno sve
noc je ova crna bez tebe..........
|
|
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Kad odes, daj, nek to bude zauvijek
znam, necu ja dva put zivjeti kad odes bar taj osmijeh ostavi da znam kao ti lagati |
|
![]() |
|
niko te nikad nece
voljet ko ja...........
|
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
I'm a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I'm a slave for you. I won't deny it; I'm not trying to hide it. |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Tell me did you sail across the sun
Did you make it to the milky way to see the lights all faded And that heaven is overrated |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Nothin's wrong
just as long as you know that someday I will |
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali.
Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal' covek ista resava il' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |