![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 346> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдтк...камо да беше тука...мис ју
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдтк,.... иницијатива нула
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк.......Ми крадеш насмевка
Мица со сто лица |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Сакам да ти кажам ...
Понекогаш ноќта не е доволно темна...
тишината не е доволно тивка....
зборови недостигаат....
за да ти кажам ... колку ми значиш.......
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....батали срц глупостите,не се откажуваш од мене така лесно ти
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Курчи ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 143 |
ништо не ме изненадува од тебе
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдтк...баш ме изненади
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
СДТК: што мајка бараш таму?! Изменето од zabegan - 08.Јануари.2011 во 16:23 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
SDTK .... Uzivaj ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Сакам да ти кажам...
Немој никогаш да се извинуваш
за чувствата што си ги покажал....
ако го правиш тоа ....
тоа значи ...се извинуваш за ...вистината .....
|
|
![]() |
|
сдк...До века ќе си ти,бекрија љубовџија
блазе мајка што те родила ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
sdtk....zarem moras da odis? Nemoj!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдтк ми недостасуваш знаеш
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Сакам да ти кажам ...
Би сакала да си овде...
или јас таму .....
но највеќе .... сакам ....
да сме заедно
....насекаде .......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |