![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 1093> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сеуште ми се врти у глава прашањето :зошто мене ме укривуваат во врска со модераторката наталија ??
сето ова е еден голем прашалник и никој не се осмелува да ми даде орговор , а мене воопшто не ми е јасно зошто мене ме мешаат во секое гомно на форумот ??? значи на овој форум нема ниту еден искрен ко мене да си објасни што е финтата тука, абе стварно сум многу наивна еба го ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
lele kolku bila debela,ona ne e zdravo
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
леле зашто уште не ми се јавил
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
dali da catuvam il da isprakam pratke.......aj ke catuvam
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
супер си поминав вечерва задоволна сум
![]() |
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ako posedam uste malku pred ventilator, ke se ukocam i nema da mozam da ti go vracam,ama ako me trgnes od tuka...ne se somnevaj...
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ke mi go "vraci" li vecer...ili ne...???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
green-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
KO TI REMEMBER....SO PRAIS KE TI SE VRATI SAMO ZOSTO MENE PAK...
|
|
![]() |
|
не е фер зашто вака прави
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Konecno na odmorrr
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
ePA AJ SPREMAJ SE
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ај да се спремам да не закаснам
|
|
![]() |
|
аааааа сакам да се повтори вечерва
|
|
|
![]() |
|
green-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
....I PO SE OMRAZA ZOSTO....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |