![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 604605606607608 890> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк... и од брашно до брашно има разлика
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-хм ,во почетокот ти доаѓа да ја обесиш ,потоа ти станува досадно и накрај веќе се ти е исто.Не ти прави впечаток.......затоа нема страшно штом има брашно.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк... јака ти душа Емиле
![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-значи тешко мени.Дојди да ти поплачам на рамото
![]() |
|
![]() |
|
сдк... да мор... тешко кој ги трпи по дома
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
сдк-што збориш мор ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк...напорни биле овие трудниве жени....
![]() |
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
sdk - ке поспијам до кај 11:30... па искачам
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сдк марко ... поло ...марко ...поло... е доста ми е од играње криенка!
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Umorna sum od se.
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
sdk...se mesa sekoj u secii zivot,namesto svojot prvo da si go sredat ....cccc za zalenje se lugevo
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
сдк...Емил тоа се вика циркус без пари
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 604605606607608 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |