![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 70> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас не практикувам дечки кои се помлади од мене.Последната врска која ја имав типот беше постар од мене 9 год.Би рекла здрел маж.Јас на некој начин растев покрај него,се чаувствував сигурна, тој ја разбуди „жената„во мене, знаеше да биде моја „сенка„ насекаде, некако знаеше се'спонтано да направи а да не осетам дека нешто негово ми се наметнува мене.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Za mene godinite ne se vazni, duri i e podobro koga bi bila pogolema razlikata pomegu 2 partneri poradi menuvanje iskustvo....Odsekogas mrazev da odam so moj vrsnik, i ispadna polosoto, decko mi e pomal za 4 meseci, ama si go sakam, mada sekogas sum posakula postar decko od mene, moze i do 15 godini postar, mene me ispolnuvaat postari maski, neznam za drugi....Zena da odi so postar decko po odgovara, spored moe mislenje, a decko da odi so postara od nego, ne mi odgovara bas...
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
moze da filozofirame do besvest, ljubovta ne priznava godini, neli... da ama koga ligeto se pomladi, ama koga ke dojdat vo pozreli godi i te kako se gleda razlikata, Ja isto taka sum za nekoi normalni vrski vo smisla na razlikata vo godini, licno pretpocitam postari mazi, mislam od mene, a ne mislam na starci, nikako pomladi, nekako mi e i neubavo koga mazot e pomlad 7-8 godini od zenata.
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Па баш поради таа разлика значи раскинале...не одело...не можеле
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
TAKA E!!!!
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Vrskata ne im uspeva zatoa sto eden od niv ili dvajcata dozvolile razlikata vo godinite da im popreci. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Sister ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 133 |
poznavam dosta sto taa razlika ne im uspeala i dvajcata zavrsile na razlicni strana!
|
|
![]() Wish your girlfriend was hot like meee!!! |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
a kako
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Sister ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 133 |
E ne bas taka!
|
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Kompletno se soglasuvam! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
a sto posle deset godini,razlikata doaga do izraz,i sto!?-nova iskrena ljubov!
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
да не и ставаме граници на искрената љубов ........и да сакаме да и ставиме таа ке не победи........ |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
pa potoa po nekoe vreme da mi kaze deka ne mu odi so ovaa zatoa sto imalo nesto mnogi pomlado i po seksi,
Не знаев дека годините се фактор за ОВАА да се превари... Без разлика дали е не е врсник со жената/мажот годините немаат врска со неверството... Пред се некоја девојка зема 1-4 год маж постар..пошто за повеќе години некако ми се гадите... нема врска.. и после 10 години.. на мажот некоја „ помлада, посекси “ му крене опашка и ја изневери.. а иста возраст се... што после ќе кажете дека е љубов во прашање??? Или вас да ви се случи негувани прекрасни што ќе кажете дека сте старки или здосадени на мажот.. Годините немаат врска со неверството.. без разлика дали се не се врсници или со памали постари.. Се додека другите си седат на страна и не мешаат манџи на други семејства и им судат на изборот нема да има љубов.. Ме заведе ...леле па нормално ке те заведе имаш старка дома.. Старка???? ![]() ![]() ![]() Додека к*рето рипа старки нема или млади меса.. утре таа старка или онаа досадна жена дома кога ќе си најде помлад и поиздржлив баш ке биде смеа.. |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |