IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 70>
Автор
Порака Обратен редослед
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2006 во 11:28
Јас не практикувам дечки кои се помлади од мене.Последната врска која ја имав типот беше постар од мене 9 год.Би рекла здрел маж.Јас на некој начин растев покрај него,се чаувствував сигурна, тој ја разбуди „жената„во мене, знаеше да биде моја „сенка„ насекаде, некако знаеше се'спонтано да направи а да не осетам дека нешто негово ми се наметнува мене.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
preselnica_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2006
Локација: Spain
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2006 во 08:47
Za mene godinite ne se vazni, duri i e podobro koga bi bila pogolema razlikata pomegu 2 partneri poradi menuvanje iskustvo....Odsekogas mrazev da odam so moj vrsnik, i ispadna polosoto, decko mi e pomal za 4 meseci, ama si go sakam, mada sekogas sum posakula postar decko od mene, moze i do 15 godini postar, mene me ispolnuvaat postari maski, neznam za drugi....Zena da odi so postar decko po odgovara, spored moe mislenje, a decko da odi so postara od nego,  ne mi odgovara bas...
Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 19:58

moze da filozofirame  do besvest, ljubovta ne priznava godini, neli... da ama koga ligeto se pomladi, ama koga ke dojdat vo pozreli godi i te kako se gleda razlikata, 

Ja isto taka sum za nekoi normalni vrski vo smisla na razlikata vo godini, licno pretpocitam postari mazi, mislam od mene, a ne mislam na starci, nikako pomladi, nekako mi e  i neubavo koga mazot e pomlad 7-8 godini od zenata.

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 18:16
Originally posted by beleg beleg напиша:

Па баш поради таа разлика значи раскинале...не одело...не можеле
Kaj povekjemina e prechka , kako da se razminuvaat

Изменето од maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 18:09
Па баш поради таа разлика значи раскинале...не одело...не можеле
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 17:59
TAKA E!!!!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 13:20

Vrskata ne im uspeva zatoa sto eden od niv ili dvajcata dozvolile razlikata vo godinite da im popreci.

Veni Vidi Vici
Кон врв
Sister Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2005
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sister Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 13:37
poznavam dosta sto taa razlika ne im uspeala i dvajcata zavrsile na razlicni strana!

Wish your girlfriend was hot like meee!!!
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 13:34

a kako

mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sister Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 13:08
E ne bas taka!

Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 12:49
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

äà íå è ñòàâàìå ãðàíèöè íà èñêðåíàòà  šóáîâ ........è äà ñàêàìå äà è ñòàâèìå òàà êå íå ïîáåäè........

Kompletno se soglasuvam!

Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sister Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 12:45
a sto posle deset godini,razlikata doaga do izraz,i sto!?-nova iskrena ljubov!

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 12:41

да не и ставаме граници на искрената  љубов ........и да сакаме да и ставиме таа ке не победи........

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 12:37
pa potoa po nekoe vreme da mi kaze deka ne mu odi so ovaa zatoa sto imalo nesto mnogi pomlado i po seksi,

Не знаев дека годините се фактор за ОВАА да се превари...
Без разлика дали е не е врсник со жената/мажот годините немаат врска со неверството...
Пред се некоја девојка зема 1-4 год маж постар..пошто за повеќе години некако ми се гадите... нема врска.. и после 10 години.. на мажот некоја „ помлада, посекси “ му крене опашка и ја изневери.. а иста возраст се... што после ќе кажете дека е љубов во прашање??? Или вас да ви се случи негувани прекрасни што ќе кажете дека сте старки или здосадени на мажот..
Годините немаат врска со неверството.. без разлика дали се не се врсници или со памали постари..
Се додека другите си седат на страна и не мешаат манџи на други семејства и им судат на изборот нема да има љубов.. Ме заведе ...леле па нормално ке те заведе имаш старка дома.. Старка????     
Додека к*рето рипа старки нема или млади меса.. утре таа старка или онаа досадна жена дома кога ќе си најде помлад и поиздржлив баш ке биде смеа..

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.