![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 131> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Еве за тебе, јас за мене ќе си направам едно еспресо од illy, тазе донесено од Италија ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Леле шо е итра. ![]() Галичко да биде кафето? |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Добро утро народе
![]() Некој кафе да почасти дека мене шпоретот не ми работи, а плинско немам? Ке се рачуна од мене, дека прва ми текна ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Dobro utro dechki
![]() Ubav den da si imate, barem neka e podobar od vchera ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
И јас се чудам шо толку се развреднила посабајлечки. Сигурно чека пред-одморско К-15 ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Да не ја закачаме посабајле се развреднила...
Приложии и го правилникот за работа и кога и е паузата, па ќе средиме барем топло да биде. ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
за добро утро и убав ден
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Добро утро шефице...Добар избор,мислев да те карам јас ако имаше кафе.
![]() Е оти немаш шоља за салеп,еве еден од мене. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
добро-утрово со чајче ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
од кога не сум пишала добро утро
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Затоа опремата за кафе на отворено,и мерак посабајле.
![]() Добро утро ![]() |
|
![]() |
|
Добро утро... убаво, летно, сончево, жешко... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |