![]() |
|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | ||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da da i jas si mislev taka... ali ne bilo...
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
Мжеби нема вечно да го сакаш, ама нема никогаш да го заборавиш времето додека си била со него, т.е. првата љубов не се заборава.....не мора да е првиот дечко, туку првиот кој што си го сакала вистински |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Voopsto ne ja romantiziram prvata ljubov, zosto ne smetam deka taa e vistinskata.. Taa ti e samo patokaz, iskustvo, koe ke ti bide potrebno koga ke ja spoznaes vistinskata ljubov.
|
||
![]() |
||
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
|
PREMNOGU DOLGO. JAS JA PAMTAM ZS IDEV 4 GOD I NA KRAJ RASKINAVME ZS ME IZVARA. I POSLE 4 GOD MI SE JAVI ZA DA SME SE SMIRELE. I KOGA GO ODBIV MI RECE " AUUU TOLKU BRZO ME ZABORAVI.." I TUKA KE CRKNEV
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Se dodeka ne dojde vtorata...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Zavisi
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
Jas si ja pamtam prvata ljubov sega za sega,a neznam kolku dolgo ke trae toa sekavanje.Mislam uste dolgo, pa ke vidime dali e taka.Ne deka cuvstvuvam nesto za toj covek,ednostavno pamtam se sto sum doziveala so toj covek,go pamtam nacinot na koj sum go sakala,onaka iskreno i pomalku detski,na poinakov nacin .No toa e se,a sega e samo ubav spomen i sekavanje.
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
treba da se pameti ako bilo dobro
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
Првата љубов спаѓат во спомени (освен ако не е крунисана со брак) а спомените се ВЕЧНИ!!!
|
||
car's freack
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
Go delam tvoeto mislenje i potpolno se soglasuvam so tebe ![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
po moe, prvata ljubov do zivotno se pamtit!
![]() samo pssstt... ne zboruvajte za nea ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
pa se pamti no ne ve4no!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
се памети да ...... но вечно ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |