IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Stvarno li Alexandar bil pola Grk ili Alb
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Затворена темаStvarno li Alexandar bil pola Grk ili Alb

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 18>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:36
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Оф топик си нинџа пожелби и честитки на друго местоLOLLOLLOLLOLLOL
Ако погледнеш ке видиш дека е избришано благовремено откако го прочитаLOLLOLLOLLOL

Ne sum jas oftopik ...kako dozvoluvash ti nekoj da pcue nekoj clen i posle toa da se raduvash ????

Staj si malce prst na celo oooo moderatore

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:37
Аџи, не користи такви изрази зошто нинџа е во проаво не мора ексциплитно да кажуваш што правеле неговите предци. Читај го во веросиповет па ќе сватиш каде му е проблемот, како што кажа он во турчинот  Wink
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:38
Па неможам ја да идам и да ги тепам по уши луѓето што пцујат или да им читам мисли па да трчам да им ја крадам тастатурата оооо  нннииннџаааааааLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:41
I sto imam ja od toa sto ti go izbrisha samo ?

Kakov e toj nacin ?

Na sto lici toa ...ova li e demokratija ?

Ako ne se sl*gam deka Makedoncite se potomci na Alexandar  aj ke go pcueme izrodot neli ?

Ne se makedoncite potomci na Alexandar potomci se na juznite sloveni koj go nataknale na k*r alexandar i se sto ostanalo posle nego...

Pa posle dosle turci i tie nataknuvale sto stignale koga ke im se posakalo ...

Danok vo krv ste cule vie ? Ete taka se menjal genot Makedonski ...a plus se menjal i po nivite ... site ni gi ebele pra pra pra babite...

I ne mi treskajte za nekakvi abortusi ...da taa ke mu kazela na Trpe me ebeshe agata mene...sea ke abortiram ... ke si cuti i ke si go rodi ... ko nisto da ne bilo...

A toa sto imale krst na celo nekoi ...toa imale vlasite najmnogu.... a bash go zabole nekoj napalen turchin dal imala krst ili nemala nema zqa zena da ja zimal...ja naoga na niva i ja ebe... toa se fakti ...logika ...

Prosetajte po ulici i ke vidite sami ...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:46
Ste go videle Alexandar na slika ? Na statua ?

lici li Ljupchho na nego, Crvenkovski lici li , Toshe lici li ?

Ne lichi...

Geni se be toa ...jas sum za logika samo ... a logika ima samo vo moeto izlaganje...

Makedoncite ( staromakedoncite bile pretopeni ) i toa e toa ...pa vie ljutete se kolku sakate.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:47
Нинџа, со македонците не било случај тоа, можда со некој можеби баш ти имаш некои искуства семејни па можеш да ги споделиш, ќе те сослушаме. Јас до сега не сум слушнал би ми било интересно да прочитам. Македонците се Македонци дали биле стари (антички) или нови или славјани  се та македонци. Пошетај на секаде по улици низ македонија и на секаде се македонциShocked
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 17:50
Па тоа е демократија видиш како ти си пишуваш што сакаш и другите пишуваат што сакаат е сега што сите не се согласуваат со тебе незначи и дека ти треба да се согласиш со другитеLOLLOLLOLLOLLOL
ДЕМОКРАТИЈА
А што ти ги ебеле претците тоа се согласувам затоа у Македонија има многу такви ко тебе но тоа исто така не ги прави сите Македонци да бидат како тебе види излези по улица ке видиш дека ко тебе нема друг па и да ти е полубрат пак ке се разликуваат некои детаљи(у памет може не)
Како и да е погледни на официјалните страни на кои се правеле анкети за во Македонија и ке видиш дека 84% од Македонското население е со плав ген и тоа збориме за 85% од населението во Македонија а знаеме дека во Македонија имаш се и сешто денесLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Македонски син Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 4
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 19:53
Нинџа, земи учи Историја...само пази на авторите...ги има секакви
за сите Македонци!
Кон врв
vasi44 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 71
Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 20:04
ACKATA E NAS CIST MAKEDONEC

i pazi so pisisOuchOuchOuchOuchOuchOuch

Изменето од bojan81 - 22.Ноември.2006 во 20:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 20:24
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Па тоа е демократија видиш како ти си пишуваш што сакаш и другите пишуваат што сакаат е сега што сите не се согласуваат со тебе незначи и дека ти треба да се согласиш со другитеLOLLOLLOLLOLLOL
ДЕМОКРАТИЈА
А што ти ги ебеле претците тоа се согласувам затоа у Македонија има многу такви ко тебе но тоа исто така не ги прави сите Македонци да бидат како тебе види излези по улица ке видиш дека ко тебе нема друг па и да ти е полубрат пак ке се разликуваат некои детаљи(у памет може не)
Како и да е погледни на официјалните страни на кои се правеле анкети за во Македонија и ке видиш дека 84% од Македонското население е со плав ген и тоа збориме за 85% од населението во Македонија а знаеме дека во Македонија имаш се и сешто денесLOLLOLLOLLOL

DemokRATIJA E DA SE TOLERIRA LICNo NAVREDUVANJE ??

Pcuenje ???

Toa e demokratija ?

Plav gen ... kako ne be... ja so slepi luge ne mozam da se raspravam veke ...zivejte si u iluzija...

DANOK VO KRV ne vi kazuva nesto ... ili i toa e izmislica ?

Po taa logika ako go imalo a go imalo sekoj deseti Makedonec ima barem desetinka turska krv... posto sekoe dete bilo zimano i poturchuvano ... toa se fakti

Ajd zdravo koga ne se razbirate od zdrava diskusija nego samo za vredjanje ste nastroeni

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 20:37
Ninza, danok vo krv odnosno janicarstvo toa e vojska i kakva vrska ima toa so siluvanje? Toa zemanje na mali deca za vo turski asker. Nema vrska so siluvanje, i pak da te prasam imas li ti nekoja tragedija od strana na turcite vrs tvoi bliski?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 20:50
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Ninza, danok vo krv odnosno janicarstvo toa e vojska i kakva vrska ima toa so siluvanje? Toa zemanje na mali deca za vo turski asker. Nema vrska so siluvanje, i pak da te prasam imas li ti nekoja tragedija od strana na turcite vrs tvoi bliski?

---------------------------------------------------------------

Mislis deka si pameten neli ?

Aj da proverime...

Aj kazi mi ti mene logicki ...bez da se navreduvame ni ja tebe ni ti mene...

koj mozel da go sprechi agata, begot vo toa tursko ropstvo da poebe nekoja mlada selanka ... koj ?

Tie im rabotele na nivnite vilaeti se sl*gas ?

I koga ke mu se dignel ...koj ke go sprecel da ja poebe taa selankata u plevnata ?

Togas nemalo Evropski komitet za covekovi prava...imalo kadija ...a toj te sudel i te tuzel u isto vreme a sto e najstrasno i te ebel ako sakal...

Znachi prashanjeto mi e  te molam kazi mi ...koj mozel da go sprechi turchinot da ja zabremeni taa selanka ???

Ne vikam ja deka e toa pravedno ili ne ...ja samo logicki razmisluvam...
koga ke odgovorite inteligentno na ova prasanje ke produzam ponatamu so izlaganjeto

Fala na vnimanieto

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 20:56
Jas ne ti kazuvam logicki ti kazuvam kako bilo, Pasata iml haremi i tamu bile site najubavi devojki, im knigi napisano za zivoto vo haremite no koj da cita.... Koja e vrskata so haremite askerot itn. Toa se organizirani edinii vo osmanska imperija. Dokolku turcija bila bez red kako sto mislis ti a ne znaes bi se rasturila mnogu porano i nemalo da postoi pet veka. Zulumite bile od balistite, i na kraj od odcepanite turski vojski no toa traelo mnogu krato pred krajot na osmanskata imperija. Taka da momce citaj ne se srami tuka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 21:05
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Jas ne ti kazuvam logicki ti kazuvam kako bilo, Pasata iml haremi i tamu bile site najubavi devojki, im knigi napisano za zivoto vo haremite no koj da cita.... Koja e vrskata so haremite askerot itn. Toa se organizirani edinii vo osmanska imperija. Dokolku turcija bila bez red kako sto mislis ti a ne znaes bi se rasturila mnogu porano i nemalo da postoi pet veka. Zulumite bile od balistite, i na kraj od odcepanite turski vojski no toa traelo mnogu krato pred krajot na osmanskata imperija. Taka da momce citaj ne se srami tuka

---------------------------------

Od kaj znaes ti kako bilo ?

Si postoel togash , svedok si ?

Si procital mozebi nesto no toa nema logika...

I ne mi odgovori na konkretnoto prasanje koj ke go spreci toj turcinot ???

Neli site staromakedonci bile plavi ubavi... ide agata ja gleda taa sto mu odrabotuva zemjata ... i i vika :

Slusaj Stojanke ili ke siris noze sea ili maz ti ke GO PRATAM SURGUN NEGDE... mi se mozhe...

I sto ? Ne im davale ...im davale bratce i te kako...

I koja bi bila budala da kaze deka nesto takvo i se slucilo...nikoja ke si prekuti... i ko nisto da ne bilo...

I taka od plavata rasa ...poleka poleka navlegla crnata linija koja gi krasi segasnite Makedonci... toa za mene ima logika... posto gledam naokolu.

I den denes nash*te Makedonki spijat so Albanci i nikomu nisto... pa sto sea

Mene poentata mi e :

Sekakov nacionalizam na ovie prostori e u najmala ruka SMESHEN... a povikuvanjeto na nekoi Anticki makedonci uste posmesno...

Pogledajte nekoi luge od Gevgelija , Kavadarci, Stip, Veles koj od koj pocrni kako be toa ?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.