![]() |
|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma postoi , so kje se nategame sea
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Se razbora deka postoi, samo toj ke ja najde sto nema da ja bara.
|
||
![]() |
||
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
|
POSTOI VISTINSKA LJUBOV.SAMO TREBA DA VERUVAS
JAS VERUVAM I BEZ LJUBOV NE MOZAM SEKOGAS I VO SE BARAM I GLEDAM SO LJUBOV ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Samo so dovolno pari i trpenie
|
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
Постои,но многу е тешко да опстои.
|
||
![]() |
||
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
|
DA. Postoi vistinska ljubov.
![]() |
||
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
" Umri maski "
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Ne e vistinska osven ako filmot ne e napraven spored realna slucka,ama takvite obicno tragicno zavrsuvaat.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
abe postoi vistinska ljubov,ama problemot e dali ke ja najdesh...ako imash nekoja golema sreka,moze ke se pojavi nekogash,a tuka stoi i prashanjeto dali ke ja prepoznaesh i potoa dali ke ja zadrzish..
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
BioHazard ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... :)
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
Do nekade i se soglasuvam deka vistinska ljubov postoi samo vo bajkite.Pred se pocituvanje ,razbiranje,megusebno davanje,toa e neshto...ako postoi toa ke ima ljubov mada poveke bi rekla strast ili zelba da se bide zaedno.
![]() |
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
Vistinska ljubov postoi samo vo bajkite....se salam,vistinska ljubov postoi no dali seuste sme ja nasle....ili mislime deka ja najdovme ,a dali e toa vistinskata ljubov ili samo strast?
|
||
![]() |
||
Justice ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
А, да разграничиме малку??? На пример што е она што ја прави вистинската љубов "вистинска" , не... "лажна"? Да ми кажете што е она што вие го подразбирате под поимот вистинска љубов?
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ne, ne preterav.... ne se doiskazav... Toa bese citat od "Bajki i skazni" od Andersen... Ili brakata Grim bea... ![]() Изменето од којсумјас - 16.Август.2008 во 12:08 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |