![]() |
|
Омилена пица - рецепти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pizza so kuk*ruza,kisela krastavicka i pilesko meso mi e najumilena
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
capriciozza mi e nezamenliva!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Така е Блашке...нема повкусна од таа сама што ќе си ја направам по мој вкус ![]() |
|
![]() |
|
black angel ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
so pavlaka,sunka,kaskaval
|
|
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Само таа... јас што си ја правам..... ![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Во една пригода еден италијанец ме покани на пица ама вистинска која тој пред наши очи ја готвеше. Вели, тоа што може да се добие низ пицериите ширум светот се лажни пици.
Вистинската пица има само специјално пица тесто премачкано со дебел слој на пасирани домати, украсена со моцарела-сирење, маслинки без семки и оригано. И ништо повеќе! Морам да речам дека беше мнооогу вкусна! |
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
MNogu ja Obozavam Margaritata
![]() ![]() ![]() |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() caprichioza |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...pa, normalno be...zasho da jadesh piza, koa ima burek...hahaha
...by the way, delkam samo kapri..., i ja najbolje si ja pravam...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne jadam pica
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Quattro Stagione od Ballila...samo taa,nishto drugo ne priznavam
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Capricioza na prvo mesto,i site drugi osven onie so luto
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
фала ама ја сеапк само кафе ке си се напијам и ке те
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe reci fala i jadi ne mi povrakaj tuka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |