![]() |
|
Постои ли нешто од кое сте зависни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cokolado (za pocit so golema bukva):))) mi treba vo sekoj moment a ne mi treba strucna pomos.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
se salev.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
jas sega jadam euro krem...mnogu e rizicno kaj mene da pominam cela vecer bez cokolado.....uste ne mozam da se nasladam....mislam deka kje se onesvestam..... denes ne znam kolku cokoaldi izedov...i uste mi se jade ama mama mi gi skri i edinstvenoto so go najdov e euro kremov....:))))) |
|
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
zavisna od telefon, koga telekom mi go isklucuva gi pcujam kolku mozam i nemozam
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
и вртиш од говорница на -25 степени |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
и вртиш од говорница на -25 степени ej sega ne do -25, do -10 ok, ali za ponisko za nikogo NE |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a da vi tresnam jas i na dvajcata po edna? ili da gi brisam site postovi dzabe e forum Bosh Muabeti |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
мене пак ме болит срцево да бришам постој...пошо ако почнам сите постој мој во мистерии требит да си ги избришам...зато...не почвам... а зависна сум од...спиење...изглеа |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
С.Баче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 3 |
Zavista e losa rabota
|
|
Sve se sakat ko ke se mojt
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Epa nie ovde vo Romanija sme stanati zavisnici od Coca Cola epten go zemavme za seriozno ona allways Coca Cola |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Nie pak isto vo Romania sme prinudno zavisni od makaroni,zs tie se najevtini,a nie najcesto nemame pari
![]() ![]() ![]() |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
moite poroci : drustvo , Kafani , jaki cigari , jak alkohol , Avanturi , kafe , muzika , pejacki i mnoogu drugi gluposti
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
од моите најмили спорт Охрид дружење во кафич . .
|
|
![]() |
|
The_Grim ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Zavisnik sum od Znaenje....sekogas se stremam sto poveke da naucam da znam...ETERNAL KNOWLEDGE!!!
![]() |
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |