![]() |
|
Извини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PARDON!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Се извинувам. Немам проблем со тоа. Тоа го правам само ако така чувствувам. И кога некој ќе ми се извини, се чувствува дали е искрено од срце или про-форма. Кога е од срце, се си доаѓа на свое место и работите повторно се во рамнотежа.
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
znam da go koristam toj zbor, duri i preteruvam, vo almanahot sakaat da mi napisat P.S. Izvini
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
се извинувам секогаш кога веќе ми поминала, лутината, кога ќе почувствувам дека можам да го изговорам тоа. и не е битно дали јас сум згрешила прва или мене ми згрешиле...сакам расчистени работи, ќе се извинам, но тоа не значи дека ке продолжам со истиот одонс кон личноста што ми/сум и згрешила.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sekogas....duri i nekogas koga posledicite ne se moja vina,a na nekoj nacin sum bila zamesana.
No vo toj slucaj odnosot kon licnosta na koja"bezpotrebno"sum se izvinila go menuvam. |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Poveke se trudam da na ne pogresham,a ako pogresham normalno se izvinuvam |
|
|
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
abe nema sto da se izvinuvam,cim sum kazal taka ili sum napravil taka.
apla moze za procka toa da se desi radi denot inaku sekogas sum u
pravo.
![]() |
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
Bufce ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Izvini .... so nemozam da ti ja kazam vistinata!
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Moglo bi bit da je lakse umrit
Nego ljudima reć': "Oprosti" Изменето од аџија - 28.Март.2007 во 17:23 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
OOOOOOOprostiiiiiiiii...mi ja pogodi omilenata pesna ![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
dA SE IZVINISH AMA DA GO MISLISH TOA...ZASHTO IZVINI E SAMO ZBOR OD 6 GLASA I NISHTO NEZNACHI AKO MISLISH DEKA SEKOJ DEN SO NEKOE IZVINI KE SI GO OTVORASH PATOT
![]() |
|
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
точно. Вистинско извинување е уште потешко... Но и какво-такво е тешко, зар не? барем издава дека човекот е понизен и свесен дека не е тоа што треба да биде...
Инаку кај ќе ни беше крајот, ако Господ не ни простуваше и по катаљон пати, што сме му згрешиле? ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
има, вистина е! за жал, нели и Господ кога бара покајние, вели покажете ми плодови на тоа покајание!
Но во суштина, го почитувам човекот кој собрал храброст, сила, доблест, да каже прости! Повеќе од човекот кој молчи... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |