![]() |
|
Кој е вашиот досегашен најголем успех?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хм...
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Sho-Sana - 06.Февруари.2009 во 16:16 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
za uspeh si go smetam toa sho imam pekrasna 5 godishna vrska i se nadevam deka ke ostane takva oti toa mi e najvazno vo zivotot-ljubov i semejstvo.
se drugo mi e nekako vtorostepeno i ne mi e tolku vazno.ama sepak se trudam i na drugi polinja neli ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мојот најголем успех е што денес сум жива, психофизички нормална и здрава.
Можеби не сум го доживеала се уште својот професионален врв, семеен и социјален но успешно чекорам низ сите 3 сфери. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mu go iscistiv kafezot na papagalot
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....mojot najgolem uspeh.....pred 10 godini....go pobediv nepobedlivoto......i od togas mi se smeni zivotot
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nauciv da pravam prevrieno kafe od prva!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DEKODIRANJE NA POGLED VO TEMNINATA
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
dobivanje mnogu medaliiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
moite deca
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
убаво е кога некој успее во животот само тоа треба да се подели со пријателите јас покажував особен интерес и успех во школо,а сега све ми иде низбрдо дали да го класифицирам тоа како немање срека или имање малер незнам браво за сите ваши успеси се радувам на нив
![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
mojata kerkicka
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
moite dve princezi
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Realizacija na profesionalen plan.
|
|
![]() |
|
GORGM ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Napravi edna proba i dojdi vo Gevgelija a na site tvoi prijateli javi im se i kazi im deka si na golema maka od koja neznaes kako da izlezes. Kazi im neka ponesat po 500 evra so sebe i najmnogu za tri casa neka dojdat vo Gevgelija. Tie sto ke dojdat ti se prijateli. p.s Da ne se iznenadis ako pogolemiot broj od niv imat neizbezni obvrski. |
|
tanev.risto@gorg.com.mk
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |