![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikogas ne teram inat ...........samo ako sum vo pravo, a vizavi osobata tera inat, togas se povlekuvam za kratko naogjajki sredstvo da go postavam vo istata moja situacija dokazuvajki deka gresi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
da
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ona sega mi rece deka mi bil pogolem i od na magare...aj sea ne preteruvaj ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
najmnogu koga mi branat da zapalam cigara na javno mesto
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
lele, spisokot e mnogu dolg
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
se inatam koga mi ja branat slobodata
![]() |
|
![]() |
|
Mima_mak ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Се инатам кога знам дека сум 100 % во право
|
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
auu mnogu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
o daaaaaa
![]() |
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
na kakva muzika da pieme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
se ianetam ama ne mi drzi dolgo zavisi sepak za sto ali ako me pogodi nesto mnogu e togas bogami i ne popustam pa bilo kakva da bide cenata
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnoooooogu se inatam
![]() e za inat sega nema da se inatam ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
најчесто се инаетам за работи за кои знам дека сум во право
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ma i da sum vo pravo i ne mnooogu golem inaetcija sum....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |