![]() |
|
Принципи и нивно кршење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas na mojata prijatelka principielno i velev deka koja od nas ke unapredi vo sluzbata ke im pomaga na drugite prijatelki. I rekov da mi vraboti deteto i taa go vraboti. Sega ke studira vonredno. Princip e princip.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕ МОРА ДА СЕ ОДНЕСУВА САМО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ. ЕВЕ ДА ПРЕТПОСТАВИМЕ СИТУАЦИЈА ВО СУД, КАДЕШТО ВАШЕТО ДЕТЕ СЕ НАОЃА НА ОБВИНИТЕЛНА КЛУПА, А СУДИЈАТА ВИ Е ПРИЈАТЕЛ ИЛИ РОДНИНА - ЌЕ БИДЕТЕ ЛИ ПРИНЦИПИЕЛНИ ДО ТОЈ СТЕПЕН, ШТО ЌЕ РЕЧЕТЕ ЛАДНОКРВНО - НЕКА ОДИ В ЗАТВОР, ЗАСЛУЖИЛ?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СИТЕ БАРАМЕ НЕКАКВА РЕАЛНОСТ ОД ПРОФЕСОРИТЕ И ПРИНЦИПИЕЛНОСТ ВО ОЦЕНУВАЊЕТО. НО КОЛКУ СЕ ДРЖИМЕ ДО ПРИНЦИПИЕЛНОСТА КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ НАШЕТО ДЕТЕ? МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИ ВАШИОТ ПРИЈАТЕЛ И ДА МУ РЕЧЕТЕ - ОСТАВИ МУ ЈА ЕДИНИЦАТА, НЕКА ПОВТОРУВА. АЈ ДА ВЕ ВИДАМ!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |