![]() |
|
Најздодевен час |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | ||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Внатрешни болести
![]() Не е толку досаден предметот колку што го прави досаден часот професорот ![]() За десет минути ја предава лекцијата и толку, после се одмараме 30 минути ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
Anne_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
|
a definitivno bez konk*rencija najnajnajnajdosaden cas e francuski..
ne mozam na toj cas da izdrzam, s'klet me faka, glasot na profesorkata onaka mava u glava ufffff - je deteste le cours de francais |
||
I LOVE MY LIFE
|
||
![]() |
||
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
OTP
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
site mi se veke dosadni
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Француски дефинитивно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ema14 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
germanski i makednonski ( glagoli,prilozi predlozi i takvi gluposti mn me zamaret )
|
||
Respekt za onie koi me cenat,sakaat i mui go cuvaat grbot.A ostanatite?Pozdrav jas sum na vrvot
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Kaj nas nastavnickata cel cas zapisuva deca sto zborat i e mnogu mnogu dosadnoooooo!!! |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
mene geografija mi bese najinteresen zasto se ubivav od zborenje! ![]() ![]() Изменето од nikita - 26.Април.2008 во 20:24 |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Najdosaden cas..Hmmm.Geografija definitivno.
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
F I Z I K A - DEFINITIVNO
![]() |
||
![]() |
||
*___****M@r!J@****___* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
BIZNIS EDNOSTAVNO NE GO MOZAM TOJ PREDMET A NI PROF
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Зарем имат час шо не е досаден?хехехее
||
![]() |
||
girl93 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
|
a isto taka i fizika
![]() |
||
![]() |
||
girl93 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
|
MATEMATIKA I HEMIJA
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |