IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ја вратиш саканата личност?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ја вратиш саканата личност?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака Обратен редослед
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 18:05
OVIE SOVETI SE ZA DRUGARKAMI  A NE ZA MENE I JAS I VIKAM DA GO ZABORAVI AMA ETE ... 
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 09:02
Zapali i ja kukata i ona ke bide ocajna i ti ke se pojavis kako spasitel i utesitel
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 08:57
so patetika i ligusenje nikad nema da ja vratite sakanata osoba . Eve konkretno vo slucajot ste napravile sve od sebe . E sea dajte vreme , ako se javi si terate dalje , ako ne terajte ponatamu . Ne zaboravajte , so sekoja natamosna poraka , se poveke si gi smaluvate sansite da se smirite .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 23:20
ЗА САКАНАТА ЛИЧНОСТ САМО ЗАВЕДУВАЊЕ
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 15:25
Originally posted by SABINA SABINA напиша:

POMOGNETE MI DAJTE IDEA KAKO DA SE SMIRAM SO NEGO NE MI ODGOVARA NA PORAKI,NA NIKOJ SLUCAJ тагатагатагатагатага

Заборави и продолжи понатаму! Од каде си сигурна дека нема да ја направиш истата грешка пак?

Јас да сум на негово место исто би реагирал.

Затоа, фати си нов дечко, а стариот остај го на мира и пази пак истото да не го повториш
Veni Vidi Vici
Кон врв
dimitri Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2007
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimitri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 19:11
za dzabe ke se trudis cim ednas zavrsila ....vasata prikaska....nema vrakanje nazad плазење
pa vidi sea...
Кон врв
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:11
Always look at  the bright side of  life.......свиркање
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:04
ako otisla???  sigurno otisla  zaradi  nekoja  pricina 
zato  nevredi  da  se  trudis  da  ja  vratis???

zato  sto  od  moe  iskustvo  kolku  poveke  se  trudis  da  vratis  nekogo  i  da  mu  dokazes  deka  nesto  ti  znaci   tolku  poveke  ne  ti  odi    i  te  odbivaat  a  toa  tesko  mu  paga  na  sekogo????? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 12:06
Тема: kako da ja vratis sakana licnost   -  pa za vrat, kao inace ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 10:20
A ako mnogu go saka ?...zatoa neka go vikne doma kobozem za kratok muabet i tamu neka go otrue i dodoeka e uste topol neka mu se iznaripa kako cigance na cresa
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 08:14
Ne se zamaraj so vrakanje , ostavigo da si odi i sam ako saka i kogasaka ke ti se vrati ako ne pomirise so sudbina , pozdrav
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 02:34
Ќе видиш, ништо нема да се случи.
Кон врв
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 02:31
Verovatno e mnogu ljut, povreden...
Ne znam kolku bila golema vasata ljubov, sto custvuval deckoto....
Taka da ne mozam mnogu da ti kazam...
Odgovorot lezi vo tebe, bidi kreativna, bidi kreativna barem za tolku da go frlis mamka za razgovor...a posle sama ke vidis da li ima nada ili ne.
BORI SE.среќа
Ti posakuvam mnogu sreka i pisi ni sto se slucilo.
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 02:26
сабина, очигледно на вашата екс. врска и недостигало комуникација, доверба, искрена љубов итн. Проблемите не се решаваат со "за инат фаќање друг дечко". Што е со чувствата на новиот дечко? Зарем не е тоа негова злоупотреба?
Што ако бившиот ти се врати и потоа овој новиов отвори тема "Како да се заштитам од женски што ме злоупотребуваат за некакви си освети кон бившиот"? среќа
Кој ќе биде твојот коментар на таа тема?

Немој да пробуваш со вуду да го враќаш, тоа не пали. Подобро размисли што си направила во старата врска (и искарај се пред огледалоголема%20насмевка), и гледај тоа да не ти се повтори во новата врска, ако сеуште си во врска со тој.
Извини што бев малку строг, ама бев искрен среќа
Поздрав!
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,235 секунди.