![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 729> |
Автор | ||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abe pojma neam ja
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
sho ke mi e sukalo, pa i u kesa za podarok
![]() |
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
hahahhahahaha
aj nema veze... |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
losa gotvacka
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne mlatam lugje so sukalki
![]() a dodeka da stanam gotvachka eheeeee, ke treba ushte nekoja godina da pomine ![]() |
||
![]() |
||
|
ma dobro e sho ne zavisi nekoj od tvoeto "gotvenje" inache tumba ke bide ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
добро бе луѓе, газдарицава ја нема
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
chovek treba da si bide samostoen vo sekoj aspekt ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
kazav jas oti nema da ima zurka, imav pointeresni raboti za pravenje ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
те видов, млада дамо
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ja od preska te gledam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
епа мора, некако
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() гладна ?? ![]() |
||
![]() |
||
|
pa kako pogodi deka sum gladna
![]() ![]() ![]() sho ima na meni? ![]() |
||
![]() |
||
|
јас ли бе
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |