![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 212> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Šteta Što je k....
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
KOJ DA TI KAZE IVANA-KEMAL MONTENO
Koj da ti kaze ivana kako ti peev ivana Kako te sonev ivana kako te sledev ivana Kako te kolnev ivana o moja ivana Koj da ti kaze ivana, neznae nikoj ivana Za onaa tajna ivana sto samo za nas ivana Ostana znaj ivana o moja ivana Koj da ti kaze ivana kako te sakam i ti se vrakam Koj da ti kaze ivana kakva e ovaa rana |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Од кад те нема,
немогу будан бити, јер све што желим у томе будеш и ти, па будан сањам да снови дуже трају, у сваку причи само ти си ми на крају Ти си почетак и крај ти си тама и сјај сваку ми наду делиш по пола дајеш ми мрвице за свога стола и знам....без тебе остачу сам Још увјек сањам да смо заједно ко некад давно ти и ја........ ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ПА ПААА , ПАНИКА ....... после некои “ реклами и соопштенија “ на владејачката партија
![]() Изменето од МАРШАЛ - 03.Февруари.2010 во 22:38 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
promaja...od KAYA
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Симфонијата од Бетовен. За Елиза.
Појма неам зашто!? ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Ptica malechka...me potsekja na...mene..
|
|
|
|
![]() |
|
сашатрифуновиќ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Секој ден во главата ми е песна на Ламбе Алабаковски: „Врати ми го срцето„
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
mi zapisa i Bog na dlankive...da bides sveto mesto za mene...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
insomnia...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
http://www.youtube.com/watch?v=pMN_uV_YTjQ
Прљаво Казалиште - Штета што је .. ![]() Изменето од BlackDevil - 02.Февруари.2010 во 06:49 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |