![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1093> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazi a?
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eh, pusta narcisoidnost
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
jas sum car
za mene se kovaat tajni zagovori...me stavaat vo centarot na svetot...bez da sakam samata jas... ne znaev deka tolku vredam...o ceda moi mizerni ![]() za nekoe vreme carstvo kje mi poklonite ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,zoshto?,...koga si vo pravo,....recykled mind!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
istoto go msilam i za nekoi mashki sushtestva..bez uvreda
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
....deka od nekoi zenski sushtestva,...nema nishto poglupavo,..bez uvreda,...jasno!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Сега си мислам зошто не проверив дали има промени во распоредот за сега место на пазуа да седам на нет ќе отспиев дома уште еден саат. ЗОшто заборавив да земам пари за скрипти и кного што планирав да купам, затоа ќе мора да ги влечкам утре.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Eh kakva misla mi se vrti sega, samo dzabe e se.
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
miror ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
sekoj ima delovi vo koi sekogash i ne e tolku moken,zatoa e i covek-sustestveno za lugeto da ne se sovrseni-sovsenstvoto e imaginarno.....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
нема крај со лудаци....али има крај со паметни....вечерва јасно супер расположена сум....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
сакам да го видам!
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
mi se jaaaaajt
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
taa sto ke ja bendisame
|
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
ееејјјјјј добра мисла!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |