![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nitu sakam nitu mislam...da namaluvam so cigarite...
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
jas sakam i mislam dade ama ne mi odi
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ако некој сака, го чекам надвор,
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Eve idam i jas .... ne mi se plaka kazna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Te чекам, облечи џемперче малце залади...
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
i nadvor i vnatre ama denes preterav so cigari
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Pa jas zosto idam so tebe nadvor a????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Да запалиме цигара....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ccccc...ja ke si pusham ovde...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Lady Blue - 01.Декември.2008 во 20:45 |
|
![]() |
|
Ај па и ти и на едно кафе после ќе тркнеме, па уште една цигара...
![]() |
|
![]() |
|
Nes???????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Cokolado????
![]() |
|
![]() |
|
Ус пат, ќе ти купам една ,
![]() Изменето од mmomirovski - 01.Декември.2008 во 20:54 |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
provetrete malku
![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |