![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 240> |
Автор | |
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Стар си /кога твојата љубена ти вели„драги да одиме горе и да водиме љубов" а ти одговараш:"избери едно ,не можам двете"
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
стар си кога твоите пријатели ти даваат комплименти за алигаторските чизми а всушност ти си босоног!
|
|
![]() |
|
Стар си кога некое секси маче те гали по лицето,а твојот пејсмејкер ја отвара гаражната врата!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
no comment ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Si bile tri staorci i edna vecer se sobrale vo "Bife Mare"(krsh prcvarnica u blizina na zeleznicka stanica) na laf muabet i dobra muzika vo zivo, so sexy pevaljka.Sednale se opustile ,se podnpile po nekoja caska i pocnale da se raspravaat za toa koj bil pogolem manga.
S#1: abe jas koga ke vidam deka mi stavile stapica,idam do nejze go zimam sirenceto so ednata raka a so drugata ja fakam ramkata sto bi trebalo da me udri po glava i si vezbam kako vo teretana!!! S#2hehe bas smesno ,uste si mal za mene!!jas koga ke vidam deka mi postavile otrov za gluvci,idam tamu si pravam nekolku linii i si gi smrknuvam!! S#3 abe i vie ste mi bile nekoi fraeri!!!!Si odam jas sega,i dvajcata ste mali i zeleni za mene!!Aj cao odam da ja eb..m mackata!!! ![]() |
|
![]() |
|
ana traykova ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Изменето од ana traykova - 12.Ноември.2007 во 14:30 |
|
ana
|
|
![]() |
|
разликата е во снесувањето на различни нешта..хехе не знам
|
|
![]() |
|
Нимфоманките едвај чекаат да дојде комунизмот!!! Таму се е по потреба!!!
|
|
![]() |
|
ДАли знаете зашто жените го сакаа Хомеини???
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Инглиш по нашки! Bread, bread and I = леблебија Boys form my end = момци од мојот крај Meat community = месна заедница They put him foxes = му ставија лисици I axed myself very much = многу се секирав You can calculate on me = можеш да сметаш на мене Edge and Police Van = Ивица и Марица Come to me go to me = иди ми дојди ми Who cuts your hair = кој те шиша Why yes no = како да не Since remember century = од памтивек Middle sad = средно жалосно Liquid questions = тековни прашања To take healthy for over = да се земе здраво за готово From little legs = од мали нозе Oh not mine = ма немој! To lead the bill = да се води сметка Only kill = самоубиец How when = како кога How yes no = како да не! Let’s play tickets = ајде да играме карти Collective handleadership = колективно раководство Egg on eye = јајце на око On the face of the place = на лице место He was put on wallpaper = беше ставен на тапет He lives on high leg = живее на висока нога Don’t salt my brain = не ми соли памет! Picture and occasion = слика и прилика Catch fog = фаќај магла Return pleasure for dear = врати мило за драго Likechicken = копиле Withrailway = сопруга Priest singer = поп пеач Forescratch = Загреб Dear Wolf = Драган Вучиќ Noyes Stolen = Неда Украден Freeman Gentelf**k = Слободан Милошевиќ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
marco zaboraj samo da go napisis i slednovo
don't shake stupid things-ne tresi gluposti |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Jas ke vi kazam eden vic koj go kazuvase Tose na posledniot koncert vo Skopje no ova e vistina ne e samo vic: Tose si kupil farmerki iscepani na kolenata i gi odnel doma koga stanal utre sabajle faremrkite bile sosieni a baba mu mu rekla deka gi sosila za da ne odi iscepen!
![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |