![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 152> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Имав,можеби уште се мотка негде низ дома
Ди денешен дневен весник? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
,,,ne. ,,
,,,DI,,,,svirĉe za navivanje,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Palavka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
da! imam rainbow ja imam 13 god i super e!!!imas trambolina?
|
|
bidi ljubov !!! so ljubov se ke ti se vrati
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не
ДИ правосмукалка на вода? |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
,,,,jas ne ama podoma ima i plastelin i glina za modeliranje,,,
![]() ,,,,DI,,,bokal za varenje kafe,,? |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не..
ДИ пластелин? |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
mesecina_sonce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
немам
![]() ДИ....икона дома? |
|
![]() |
|
,,,se naogja po nekoja limenka,,,
![]() ,,,,DI,,,,štipka za mraz,,, |
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не, ни еднаш до сега
дали имаш пиво во фрижидер |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
,,,,samo koga sum epten gladen,,,
![]() ,,,dali trpati go pregoruvaš usisivačot,,, |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
имам дури три
![]() дали често готвиш по дома ?
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не, многу сончева ми е терасата
едно време насадив јаготки во саксии, се убив од вода турање два дена не бев дома и ми се исушија ![]() дали имаш тефтер со рецепти |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
да
дали имаш цвеќиња на балкон / двор ?
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Домашен немам
ДИ кирилица на телефонот? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |