![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 212> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
One love
One life |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
lele.... sega mi izbega pesnata
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ја више никада нечу да заспим
јер и кад заспим ја будна сам сасвим и осечам се још уморнија и зато живела инсомниа........ |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
samo ostaj me da pisuvam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Живот је.... Живот је..... Живот је Sexy Magazin... Sexy..... Magazin.... Sexy.... Magazin |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...................Kad Miki kaze da se boji, on misli ozbiljno
Ima fobiju od potresa, zivi visoko Kad Miki kaze da se boji, u ocima mu strah Toksira se vinjakom i ne pomislja na laz .................... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Јаааа сам.... без имена.... Јааааа сам.... отпадник..... Јааааа сам.... ДЈЕВОЈЧИЦАааааа.... |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
ne vjeruj mi nocas, svakog casa nudicu ti vishe
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
niko ni je znao sakrit tuze ko Marina
![]() Изменето од La Ninja - 08.Февруари.2010 во 07:48 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
A ja ludujem, moje medeno...ludo ludo ludujem |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Штета што је к....
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Онаа нована од Лејди Гага.
![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |