![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 1769> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
БОСА ОТИ МЕН МЕ ИГНОРИРАШ ???
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
da be bosa, go najde pomalo od tebe i mu odrza lekcija
![]() ![]() ![]() ![]() fala Bogu, se digna kolegata ![]() aj se citame posle ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
питу зш те игнорирам бе
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Se citkame FILLEEEEEEEE
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
cista gluma e ova PITU, aj kazete mi kaj bevte i sto pravevte sinojka ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
девојче па што да правам уште не сум нашла достоен противник за табла
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pa ti rece da gi pokries nozete, ti ne go poslusa, stanal ljubomoren ... a be ke ja zabulish ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bravo...i trucker...IGNORIRA |
|
|
|
![]() |
|
кога ми рекол да си ги покријам нозеве
|
![]() |
|
aj sea ke pocne emisijata pozdravi i cestitki na nasite slusateli...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Bosssaaaaaaaaaaaaaaa..se zaoblaci.............pokrij se |
|
|
|
![]() |
|
bosa, kako sto mozam da primetam vo krajot na trucker nse koristat mnogu turcizmi, ostanalo nesto i od nivnata tradicija... ke te zabuli eeeej ... ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
тешко дека некој ке ме забули
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 577578579580581 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |