![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 571572573574575 729> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
................a ne fala ne pusam...cigari
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас само од време на време сум тука...што да се прави...виша сила
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ме подсети на еден мој бисер од порано. Седиме кај мене на тераса,мешано друштво,пиеме кафе и се зезаме...кога едно време јас снемувам цигари и одам да дрпнам некоја од дедо ми кој тоа време пушеше Југославија. Се враќам,палам тутунот и еден од другарите запрепастено ме прашува што пушам. И ја како од топ-Кога немам,пушам што ќе фатам. И ден денес ме зезаат за тоа ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...................da dobra sum....ne sum super................ama e ok.ne se zalam.....pijam kafence so vashe drustvo.......i si uzivkam................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bibce - 05.Мај.2008 во 10:53 |
|
![]() |
|
Слушајте вие двајца ваму,јас не пијам кафе со било кого...Како можеме да бидеме поинаку кога сме вакви-млади,здрави(како кој,добро де),надвор сончево,птички цврцорат...Море ќе ве носам негде надвор на кафе...Некогаш-наскоро
![]() |
|
![]() |
|
......moze biba.............jas ne odbivam...............negde na nekoja ubava letna terasa..............moze................da uzivame vo priroda...............
![]() |
|
![]() |
|
а на Маки нема да заборавам дека му должам уште нешто да проплакне грло после кафе
![]() |
|
![]() |
|
Мој човек си Биб...не сме бадијала Биб
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
kafeto e ritual...nego nemoj da zaboravas na fanta-shokata...ne mozam bez vkusot na bozel....a za pienje...ide leto...samo ti oporavi se 100% i ideme na kafence i shokata,za mene,a vie sto ke piete..ne znam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
.....a sto toa.....nekoe wiski mozda a????????ili ne pieme alkohol.................?????????......ej decki a be denes e gurgovden ili utre??????
![]() |
|
![]() |
|
........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................ke pieme shokata...............i ke bide shokantni.........brejjjjjjjjjjjjjjjjj.....................odime 100%..................
|
|
![]() |
|
Ја частам прва кафе и шоката,а после ти незнам дал ќе поминеш само со тоа...танана...
![]() |
|
![]() |
|
Тоа Маки ни е по шокатата-јас со години сум и верна на Цоцацолата
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 571572573574575 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |