![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 959> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas sum pak bolnicko, tamam ozdravev, izlegov kapena i ova prokletava bolest ne cekase dvapati da i se kazit...odma...gadno se custvuvam...
![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
lele sto e ova site bolni.Ajde ne tuku se zalite ozdravuvajte pobrzo.
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
aman ne slavi...legni si ...mene mi se prispa kaj so te slusam
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
abe tuka sum, ali si idam na spanje... ...mislam...joki...mora da spijaaat...a za satite...pa aj sea i ti ne me maci...na rasput sme kakvi matematiki ti se molam |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
vo temine pogore malcunca...ti kako si mi ?
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ma kakvo potvrdvenje...ve laze...mnoooogu slatko devojce si ti....i da stajs slika obavezatelnooo
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Етеее глеаш, ај ставај слика бргу |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ај вака, не ставајте слики... со сила убавина не бива... арно е вака...
п.с. па си викам стварно да не имам кошмари па.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
благодарам многу... ме спаси ама не знам од што
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
аууу па вака ко дух си, па може да ме исплашиш
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
happy, happy, happy.....
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Sister ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 133 |
mnogu sum raspolozena,konecno ja napraviv diplomskata i sega uste me drzi moeto raspolozenie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Wish your girlfriend was hot like meee!!! |
|
![]() |
|
srekna sum...ne znam zaso, ali...srekna si sum
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |