![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1402> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Of lele
![]() Inaku,sakam da kazam dobra nok na site ![]() posebno na onie koi znaat da me nasmeat ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
sakam da kazam...dosta bese za denes... da si go podfatam krevetot...i ako ne mi se nana
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
т.е. да прашам
![]() зошто ме прашуваш??
![]() за да знаеш дали да продолжиш???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
т.е. да прашам
![]() која???
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...не треба да се сака трн тој не е цвеке!!! |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..................dobar den...............
|
|
![]() |
|
т.е. да прашам
![]() зар веќе е ден???
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.......a tebe da ne ti se stemnalo.................zeznata.............da ne ti se nanka??????
![]() |
|
![]() |
|
ма неееееееееееее,,,уште очи не сум отворила... Изменето од ZeZnAtA - 17.Мај.2008 во 09:51 |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
кога сонцето ќе изгрее на запад, кога глувиот ќе го слушне чукањето на мртвото срце и кога слепиот ќе ја види светлината на мракот, тогаш ќе престанам да те сакам...
|
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....DOBRO UTRO NA SITE
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Najposle uspeav da ja procitam knigava
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |