![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 559560561562563 1402> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.........miliçka
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sakam da kazam deka sega se e onaka kako sto treba da bide...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам.... дека денес имав ПРЕКРАСЕН "работен" ден, кои ми го подарија моите ПРЕКРАСНИ колеги! |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
......Sakam da vi kazam deka mi se podobri raspolozenieto za razlika od utovo .
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
cccc invazija neuspeshna
![]() |
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
СДК:
шит хепанс бут самтаимс биг вери биг бул шит хепанс |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
vo kontekst na ova so lajnava , moze da se kaze samo eden monolog od srecna 48 - ma : " govnjare treba tuci govnjarskim cevima "
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А јас сакам да кажам дека кај мене е vice versa! ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
sakam da kazam deka mi e boring.......
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
baba zumbulaaaaaaaaaa
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
deka e**m kako bager...!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
дека си го чекам либето а ми дојде утре
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... ама се забеганиииии
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........finalement ,on reste a la maison
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 559560561562563 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |