![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 555556557558559 1402> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK...uzivam vo brkanjeto i brisenjeto
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сакам да кажам....бркај си ја и понатакај.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
SDk, sam si ja brka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Sakam da kazam....se prepozna....iako gorenapisanoto ne se odnesuvase za nea....... сакам да кажам........ не за џабе викаат.....кој си има мувата на капата.... |
|
![]() |
|
SDK...eve me
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сакам да кажам дојде....уништувачот на забави.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... Понекогаш си се чудам... ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
KOLKU LUGETO ZNAAT DA TE POVREDAT SO ZBOROVI
![]() ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... Е значи конечно му дојде крајот... Баш ми е жал... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Сдк..љубовта е како шах ретко кога нема да те заебе некој коњ!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SDK .... i sekogase se cuvstvuvaat dobro
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 24.Август.2008 во 14:33 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mislav kje digne prst
![]() ![]() Изменето од anakin - 24.Август.2008 во 14:31 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SDK ..... budalite rogovi nemaat ... sami se kazuvaat ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() svatija koja e budalata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 555556557558559 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |