![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 547548549550551 1281> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nepravda-leva patika
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
неправда па тоа е неправда...неее...најдобар дел е кога ќе рече КАЈ ЌЕРКИ ДА СУМ ГЛАВЕН хахааааа....
некои песни никогаш не умираат. |
||
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
u2-city of blinding lights
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne veli ...kaj kerki,tuku -KAJ KETI..no toa e stara prikazna koja sum sigurna deka ne ja znaesh... KETI I LINA (koja isto ja spomenuvaat)bea vo toa vreme devojki od cija pojava celo Skopje-padjashe vo nesvest.... |
||
![]() |
||
|
city of blinding lights.....една од моите омилени песни...мнооогу добро од ју 2
|
||
|
||
![]() |
||
|
mamma ne sum razbrala...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Fala za komplimentot . Ama pred ovoj komentar imase eden drug koj bese izbrisan . Taka da ostana samo ova .
![]() |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Nema veze-se mi e jasno.
So Nina Simon-me "utepa" |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Onaka "nedelno popladne" sostojba
![]() |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
Good choice....za nedelno popladne,eve i jas ja pushtiv...
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
don't go away - oasis
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
vikicka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
AKO ME IKADA SRETNES.. MERLIN |
||
![]() |
||
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 547548549550551 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |