![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 546547548549550 1281> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Metalika - The unforgiven
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
YESSSSSSSSSSS.....MOJ CHOVEK.. ![]() ![]() Jas sum vo momentot na....Giboni..Miracle...ja slushnav na radio,koga se vrakav od pazar,pa.....prodolziv so CD doma Изменето од mamma - 18.Ноември.2007 во 12:19 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koga sakam mozam da si ja otsviram aj bas sega pa da vidam so ima tuka posebno e da pocnuva ami emi D ami i taka tri pati pa edna finta so C i G i E7 za da se vratite pak na ami posle sledi refren no za toa drug pat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
milo
som si ja sviram z ![]() inaku nesviram bezveznotini |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
See Line Woman - Nina Simon
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Very Important People - Gus Gus
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Metallica-Whisky in a Jar
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
македонија навива за вас -Тоше Проески
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
химнава од Тоше мнооогу ми се свиѓа...лесна песничка која знае доообро да те крене на нозе, е тоа и ни требаше за химна.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Jas...nemam komentar na tvojot izbor na muzika shto (te pratam)ja slushash. Apsolutno....jako ![]() Изменето од mamma - 19.Ноември.2007 во 01:09 |
||
![]() |
||
|
Paolo Nutini-New Shoes....za promena
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
ДА..ТАКА Е..!!!КАКО ДА ПРЕТЧУСТВУВАШЕ ДЕКА ЌЕ ЗАМИНЕ ОД ОВОЈ СВЕТ..ПА МНОГУ РАБОТИ(ПРЕПЕАНИ ПЕСНИ,НАВИВАЧКА ХИМНА...)..ОСТАВИ ВО НАСЛЕДСТВО....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 546547548549550 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |