![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 1402> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
yo MOON wazzup dog?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сакам да кажам...got 2 go now,lot's of work awaits me in the morning...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ми ту па така да уше малце им гоин ту бед папа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
ajde na spienje forumdzii dosta go ljubime ekranot na kompjuterot.. mora da si go podobrime ljubovniot zivot oti ke se vencame za forumot
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sakam da kazam deka docnis so zaklucokot....stom se soglasi i kaza DA pri registracija na forumov....gotova si...vencana si veke...
![]() ![]() Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 02:42 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam u pravo e moira
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам...изминува уште еден работно исполнет ден...
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Sto znaes ti za ljubovta koga ne dozvoli da te sakam nesebicno, bezrezervno.. Na polovina pat od zaboravot sme, a ti se uste me baras, se uste se nadevas, se uste ne znaes kako da me ljubis bez izgovori.. Da ne bese Toj, ne ke znaev sto mi nedostasuva vo nasata vrska. Toj e vnimatelen, nezen, topol, se sto ne bese ti.. a sepak ne mozam da te izvadam od misli. Zarem bese potrebno da me izgubis? Gledase kako tvojata ramnodusnost me ubiva del po del.Gi gledase moite solzi, a ne stori nisto da gi zapres. Tvojot izbor ne bese moj, koga si zaminav - zaminav so bolkata sto mi ja ostavi vo nasledstvo. Sega si sam, sega si daleku od mene, sega sum ti potrebna kako nikogas do sega. Zarem trebase da bide vaka? Go vidov krajot na nasata ljubovna prikazna uste pred da zapocne, ti kazav deka sama ne mozam da se boram za nas.. A ti, ti odluci da stois nastrana dodeka se sto imavme ne potona vo nepovrat. Mi nedostiga se sto e tvoe, iako imam se sto mi treba. Toj e mojot izbor, iako ne mnogu odamna site moi sonista bea za tebe. Cuvstvuvam kako zaboravot go zema svojot danok. Koga konecno ke svatis kako da me zadrzis, ke bide docna za se. Zarem ne e ironicno? Ljubovta sekogas pristignuva so zakasnuvanje
![]() Изменето од hanna4ever - 13.Мај.2008 во 14:41 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...bravo za odlucnosta i sprovedenoto...sakam hrabri lugje...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |