![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 277> |
Автор | |||||||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||||||
![]() |
|||||||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||||||
![]() |
|||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||
![]() |
|||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||
![]() |
|||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||
![]() |
|||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() ![]() |
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||||||
Ме насмеа и ме растажи
|
|||||||
![]() |
|||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||||
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
otkriena tajnata na bosanskite piramidi
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
e , aj sega da te vidam , prai se mafijozo |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Prasanjevo:
![]() ![]() NASTAVNICKE, A CIVA AVTOBIOGRAFIJA DA NAPISAM??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||||||
Тастатура за мажи
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
DRAGI MAZHU ,
ti go pisuvam ova pismo da ti kazam deka te ostavam zasekogas .....
sedum godini ti bev dobra zena , a sto dobiv za vozvrat ?
ovie posledni dve nedeli se prav pekol , tvojot sef mi se javi i mi kaza deka si e napustil rabotata , i toa za mene bese poslednata kapka sto e prelea casata .....
minatata nedela koga si dojde od rabota ne ni zabeleza deka bev na frizer i manikir , deka go spremiv tvoeto omileno jadenje i deka go nosev novoto neglizhe . Ti si dojde od rabota i posle utakmicata si legna . Vekje ne mi kazuvas deka me sakas i ne me pregrnuvas , ili me izneveruvas ili ne me sakas , ama shto i da e vo prasanje jas si odam .
P . S . Nemoj da se trudis da me baras , tvojot brat i jas se selime podaleku od tebe .
So srekja , tvojata bivsa zena ...........
ODGOVOR
draga bivsha zeno ,
Nishto tolku ne me izraduva kako tvoeto pismo . Vistina e deka jas i ti bevme vo brak sedum godini , no ti ne bese dobra zhena .... ni slucajno .... Jas gledav sport za da ne gi slusam tvoite stalni prigovaranja , steta sto i toa ne pomagase
![]() Mojata majka stalno me ucese deka dokolku nemam nesto ubavo da kazam , podobro e da molcam ..... Koga si go spremala moeto omileno jadenje mora da si mislela na brat mi , zosto jas ne jadam svinsko od pred sedum godini ..... Otidov da spijam iako ti imase novo neglizhe za koe znaev deka e novo samo zaradi toa sto na nego se uste stoese cenata ... Go molev Gospod da e samo slucajno toa sto brat mi toa utro mi pobara 50 dolari na zaem , a cenata koja bese na neglizheto bese 49.99 ....
I pokraj se , jas jas se uste te sakav i mislev deka nie mozeme da bideme zaedno ... Zatoa , koga dobiv na loto 10 milioni dolari , dadov otkaz na rabota i kupiv dve karti za Havaite ..... Ama koga si dojdov doma ti vekje bese zaminata ..... Se nadevam deka se ova se sluci so pricina .... Se nadevam deka imas ispolnet zhivot kakov sto posakuvase .
Mojot advokat mi rece deka zaradi tvoeto pismo ne kje mora da ti dadam ni skrshena para ..... vodi griza za sebe ....
P . S . Ne znam dali sum ti kazal , ama mojot brat karl se rodi kako Karla .....
Se nadevam deka toa nema da ti pretstavuva nikakov problem ....
Prebogat i Sloboden , tvojot bivsh mazh ![]() Изменето од miroslav_g8 - 04.Јули.2009 во 13:14 |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |