![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 100> |
Автор | |
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг,
Знаеш, убав е животот. Сурово и дрско убав, ама не е фер. Ете, некој ќе шета со кучето покрај кеј, а некој ќе седи затворен во својата соба со четири ѕида и книги со по 105 страници што треба да ги научи пред него. А и чекам некој сигнал, веќе подолго време. Да знам како да продолжам и накаде да продолжам, не ме разбираш знам, не е битно. Кажи ми да престанам да јадам од благото пред мене. Тргни ми го, ќе се здебелам. Не ми се јаде, од инат јадам, и на раб на влегување во некоја депресија сум. Едно е. И така ти велев, животот е убав, и еден, па искористете го на ваш начин. Нека не ви избега. ![]() Иди, До следното видување. |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Драг Идивиди.......
Мене ми фали нешто или останатата категорија не е во ред....... ![]() Веќе стварно незнам дали да се чудам дали да мислам или воопшто да не се замарам ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг идивиди...
Од што прво да почнам? ![]() Прво и основно, да се пожалам на глупово ми школо преполно со шмизлотини и глупачи кои самите себеси се нарекуваат „bIaCh“, „SweeTy“ и „SmizWa“. Зошто бе зошто Господе... ...зошто постојат такви луѓе? Второ и споредно, да се... пофалам (!?) Друштвото може да се каже дека ми се погоди, плус со голем број на стари другарки го прекинав пријателството што и онака беше на стаклени нозе, поради многу работи кои ги ми ги направија бидејќи имам талент да ги изнервирам. Така... келнерот од Казабланка, прекрасен металец, ни пушта Пинк Флојд док им глеам на кафе и ги лажам дека ќе поправат кецовите. Оцените ми се добри, малце идам од крајност во крајност. Малце. Имам два кеца. Другите ми се петки, со исклучок на тројката по физичко и хемија. И така... life goes on... А ја не одам со него. Сега идам да учам физиологија, утре ме испрашува. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Ej,.....recisi i ne ti se obrakjam,ama voa moram da ti kazam .......posle tolku dogovaranja,konecno se zapoznavme
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zverka_ - 24.Октомври.2010 во 01:44 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
drag idividi
![]() ![]() inaku ne sum ti pisala odamna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драга ПодВодно....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Еј .... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Драг Идивиди,
Многу сакам на Фолки да му се случи нешто убаво и возбудливо. Ако може ![]() Однапред благодарам, Со почит, ПодВодно |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг Идивиди... понекад на ухо шапнем папама, бог ил је са вама или је са нама... убо еее... супер е...
дошло из дупета у главу... мада најмногу што ми недостигаше претходнава недела беше ТИ.... озбилно бе, се прешував како се ПодВодно, Литиум, Тиги, Бабата, Енџи... што ли има на форум, можеби некој ми пишал нешто, можеби некој прашал каде сум.... ко отворив видов дека ништо не се десило невообичаено... ни е сменет скинот на форумов, ни ме назначиле за модератор (или боже сачувај админ) ![]() ![]() Само една рамномерна монотонија деновиве.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..драг идивиди.
кажи им дека во петок само до 12,00ч.можат да се исплачат...друг ден откако ќе се растури пазарот и се разбира..ако не е некој празник.вака,надежда брзо изумира..немаат верба во тебе. ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Драги, најдраги
Не можам да дочекам 30 ти да дојде. Пресреќна сум
![]() ![]() ![]() Ајт
![]() П.С.....само ми е криво што ќе имам се помалку време за тебе драги....и за сите личности што ми се многу мили тука....
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Драг идивиди
фрустрационата толеранција ми е на нула од 15 септември па навака. се изменив за 180, ќе ги потепам сите, мајке ми. чао патем, денес е катастрофален ден, а и во понеделник беше така. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Драг Идивиди, ... еден поздрав за загор... http://www.youtube.com/watch?v=OntTG-n3zpI |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Драг ИДИВИДИ....
..и денес иста песна...почнав да застанувам меѓу станици,да отворам предна врата...со втора поаѓам..цајканот на раскрсница ќе го згазев...кусур не враќам како треба... ![]() дефинитивно нешто ми се случува... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Драг ИДИВИДИ...само два збора...
НИТУ МЕ БИЛО,НИТУ ЌЕ МЕ БИДЕ. а зошто?...знаеш? ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |