![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 74> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ретки? Не знам не можам да судам или тврдам...
Доколку некој знае што сака многу лесно ќе ја види особата и сродноста поред се*е.. Тоа е нешто спесифично, нешто што со некој колку и да се разбираш да ја нема сродноста, разбирањето, предрасудите... Само отвореното срце доколку сака може да ја види, пред да ја изгуби.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
crni69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
сродна душа,
најчесто сваќате колку всушност ви била сродна откако ќе ја немате повеќе ЗА ЖАЛ среќни се тие што сватиле на време, ретки се среќните Изменето од crni69 |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Сродни души многу пати пронајдени...
![]() ![]() koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata ПРЕКРАСНО КАЖАНО МИКУШ ТОА Е ТОА... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Тропам??? Браво Мишел како нова членка треба да читаш по темите а не последните реплики па ке знаеш што сакав да кажам одприлика... Што се однесува до мојата сродна душа читај па ке го видиш мојот став... |
||
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
pa stho ? nekazav nisto loso
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
ZA MISHEL SE ODNESUVASE!!!!!!! |
||
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
ok
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
се се движи се се менува , па и душите , понекогаш не ние како што би сакале
![]() |
||
![]() |
||
|
ej ne se razbravme ubavo koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata pa toa e toa poentata |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Izgleda nie sme od onie koi mnogu pati pronasle "srodna dusa "pa videle deka ne e bas taka
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
cudno retko se soglasuvam so prethodnite diskutanti no ovaj pat si vo pravo BETON |
||
![]() |
||
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
|
So tropas ma natalija!Kako moze ma srodnosta da se naoga ednas,ima vo zivotot mnogu,mnogu sansi da se najde srodna dusa! Ova so si go kazala mozebi vazi za tebe,ti izgleda ne mozes da najdes srodna dusa. vnimavaj toa ne e opstit vpecatok |
||
![]() |
||
|
Интересно мислење можеби држи вода но.... Доколку ја најдеш сродноста треба навистина да ја најдеш... Значи доколку се се гради на разбирање и љубов никогаш не треба да се дозволи да се смени тоа... Сродноста се наога еднаш, и се гледа да се задржи иначе не е сродно доколку се размислува да се бара друг.. тогаш би било само обична врска..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
relativna rabota....ona sto ti bilo blisko i srodno vo eden period od zivoto,posle moze da ti bide dalecno i tugo...se tece se se menuva...
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |