![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 525526527528529 1093> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе мислам за 5 минути рече....
![]() што да правам со другово јас.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Da go pravam flaerot vecerva ili utre
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ако легнам пак да ја гушкам ке заспијам......ај не легнувам!!!
|
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
dali da mu dadam ili ne?????????????????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...МОРЕ СИ МИСЛАМ...МА НЕ И ПРАВАМ КЕИФ..!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...................more ke prais.......... ke prais .............samo treba vrema da pomine
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
|
|
![]() |
|
mene me vikas da dojdam.......................ke dojdam samo ................neznam sto se mislis tolku??????
![]() |
|
![]() |
|
ДА МА...ЌЕ ПРАВИМЕ,,FORUMSKA SVADBA"...!!!САМО ,НЕВЕСТАТА Е ДРУГА....
|
|
|
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
MARIA MAGDALENA
|
|
![]() |
|
и заш го немит сега???? рече ке бидит туа.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
....НЕМАМ МИСЛА..СЕГА САКАМ И СЕ....
![]() ![]() ![]() Изменето од zagor - 13.Декември.2007 во 19:30 |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
да ме разбуди некој во 3 сабајле... ќе му ги кажам сите формули... ги знам како Оче Наш...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
и што сируп е ова....шербет јебо те
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 525526527528529 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |