![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 525526527528529 1364> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остави им ма нека чистат таму
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aj da zapalime po edna..pa da si prodolzime so rabota...niz kukji...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Палам и фаќам штрафта...ме чека крпата...ене ја онаму,љубоморно ме гледа додека уживам во тутунов...сака да уживам со неа ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
па помазнија и крпата малу биба и ќе и помине љубомората
еве и јас палам да не останам пократок ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да му се израдувам прво на цигарево,па после кога ќе ја грабнам...цел ден ќе и’ дозволам да ужива во моите раце...
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ке се дружите интензивно колку што разбрав,само немој цигарите да ги запоставиш може и тие да ти се налутат |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Koj e za edna pura?
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Мирослав е по пурите...само нешто ни го нема
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koj bara pura sabajlechki...?
![]() ...biba, kaj si ma biba... ![]() |
|
![]() |
|
никако...нив со мене ќе ги влечам...кај и да одам...кај и да ја шетам крпата...ќе си ги галкам у џебче,да знаат дека мислам на нив ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
dovolno li se ... debeli ?
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 09.Ноември.2008 во 10:19 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...e aj sega pa odi si...aj palam ushte edna...pogacata Uranija...kje poceka ushte malku...
![]() |
|
![]() |
|
лелееее...крпата ќе ми се налути ... Мики...сигурни ли се овие? потеклото од кај им е
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
made in CUBA
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 525526527528529 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |