![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 523524525526527 1093> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ДАЛИ ДА ИМ ЈА ПЛАТАМ СМЕТКАТА НА COSMOFON...16000,00..ПА...ПАПАПААА..
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
za sto e rano biserna???????
kako sega ne me pokani nekoj na kafe?????????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
којзнае колку е рано.........
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na site forumdziki im pustiv lp : Takas da trgneme ? I niedna neke zosto bara odnapred nacrt plan kako da baram kredit od Svetska banka, za da vidi dali i se isplati da se trosi na mene. .. i tako, ja ostadoooh saaam !...
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
not yet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
да си легнам ............ или не ????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Еј дај Боже утре да биде топ денот па до паркче
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
zosto? zosto? zosto? |
|
![]() |
|
Mene mi se spie, ide u wc i jade, a i nozete mi smrdat
|
|
![]() |
|
да одам да си легнам........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
testo
|
|
![]() |
|
јас реков ама никој не ме слуша
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 523524525526527 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |