![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 523524525526527 1553> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Филе после ова за тебе само некое добро арома парче во када и масажа на стапала. таму се се случува во стапалата. малце стрес малце работа и ете тоа е. знам и мене ме факало во јули температури без врска без инфекција и сл, ама ете причината е таа. ај дечки ја да средам овде неш на работа па ке ви пишам подоцна
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Eve na rabota,posle na kafence i taka...
Tuka sum,jas cesto,ama tebe ne te gledam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
teta Vall ![]() ![]() ![]() long time no see,pocna da mi falis ja sum...onaka a ti? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Uf, Izzi, da znam da ti kazam od sto...ama mislam deka kaj mene bese od premorenost...veke so nedeli ne mozam da spijam...samo 3-4 saati...a i toa sto go spijam, go spijam so prekini...plus mi se fati premnogu rabota...imavme nekoja grupa profesori na rabota, pa po cel den bev so niv...a se pogodija malku tersene luge, pa seta energija mi ja iscrpea...i mi se sobra...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
добро утро филе вал војводо
![]() ![]() ![]() ![]() надвор мене ми е пекол да ви кажам,,,...не би се осмелила да излезам сега, патем војводо дој ке те прегледам
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da, Vall, denes sum Ok...i ne bi sakala da se povtori vcerasniot den...
Blue, dobro utro i za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ejj zaebano...
ne znam dali e do mene ili sabajlevo bese epten toplo ![]() ama mislam deka sum ok,nemam temperatura i slicno.samo se osekav tesko nekako,kako prejaden od so kaci temperatura ti? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille,vazno denes si po ok,neli?
Vcera bese samo eden los den...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Kako si???
|
|
|
|
![]() |
|
se uste sum doma, od 10 mi pocnuva rabotnoto vreme...
Znam Izzi kako ti e...jas vcera bev takva...cel den mi bese loso i na krajot kaciv temperatura i sekoja mozna koska vo teloto me bolese...vo sred leto, na +40 i kusur, jas se prepotuvav od visoka temperatura... |
|
|
|
![]() |
|
а ја у 4 се прибрав
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne znam,denov epten tapa mi pocna.se razbudiv nakaj 4 negde,se osekav loso nekako i ne mozev da zaspijam.t.e. uste ne mozam
![]() aj se nadevam ubavo ke zavrsi ![]() ti na rabota ili...? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobro utro Izzi....
Dobro sum...za razlika od vcera, denes sum super ![]() ![]() Ti sto olku rano buden? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 523524525526527 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |