![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vall, ne e tocno.,..jas imam nesonica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znaci, Izzi, ne e od vljubenosta...drug problem e |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() Obicno vljubenite son ne gi fakja...
Se sekjavam na mene koga bev zaljubena....
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...na posrtu sedjase to Zone Zamfirce,
tu se spaciruje Manulac Bankirce, zdravo zivo Zone! Sto ti rade doma! zdravo zivo Zone! sto ti rade doma... go ima filmot na nekoj kanal ili moite go gledaat na dvd? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
teta Vall,ako vaka se manifestira vljubenost-ne fala ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cek sea ti tuka indirektno me narece zivotno ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ma i jas ne veruvam...osobeno sto e so magnet...oblikot na vloskata e dobar...porano imav takvi papuchi, so ispaknati delovi, prekrasni bea za masiranje na stapalata, ama nemaa magnet...a tie magneti mi se epten somnitelna rabota
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nikogas povekje neprobani nesta
od rekla-kazala..ne veruvam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille,ne sum cula za takvi vloski
jas licno ne veruvam vo takvi nesta
se e reklama....
p.s kje ti raskazuvam posle za krema za potemnuvanje na Oriflejm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() jas vsusnost velam kafe...
a niti "k"od kafeto...
Obicno pijam Coca cola
![]() |
|
|
|
![]() |
|
teta val,razlicni smeni sme ti nautro,jas navecer ![]() uzivaj vo kafenceto,ubavo utro e ke odam i jas ke se napijam edno,ke mu dojde kako zaedno da sme piele ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uf, Blue...i da znaes kako dobro bi mi dosla masaza...vsusnost za rodenden dobiv podarok tretman masaza, samo treba da se javam vo tekot na nedelava da si zakazam za tocno koj den ke otidam da si go dobijam podarokot...
Koga zborime za masaza na stapala, vcera na rabtoa mi dojde eden tip i mi prezentirase vloski za konduri so magnet...magna power...demek bile epten dobri...ste slusnale za nesto takvo? |
|
|
|
![]() |
|
Izzie,malecko
da ne si zaljubeno
![]() ![]() pa ne te fakja sonche...ha,ha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
heh,znam kako ti e. mislam,nemam obvrski i slicno,ama sum epten tapa so spienje poslednive nedela-dve nesto slicno kako tvoevo |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ha,ha
![]() I sekogas uspevas da me nasmees so ona Teta Val...
Ha,ha
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |